chiccoverde

all about coffee…

Kαλωσήλθατε στον κόσμο της Chicco Verde

Η Chicco Verde αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο των VBM και Slayer στην Ελλάδα, κορυφαίων εταιρειών στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού καφέ.

Ιστορικό

Η εταιρεία Chicco Verde δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992, όταν ο ιδιοκτήτης της τότε οικογενειακής επιχείρησης, Αλέξανδρος Χαλουλάκος, ξεκίνησε την εισαγωγή και διάθεση εξοπλισμού καφέ, αρχικά στην περιοχή της Κέρκυρας και στη συνέχεια στην ευρύτερη επικράτεια.

Το 2004 η εταιρεία περνάει στα χέρια του Αντώνη Χαλουλάκου, υιού του Αλέξανδρου, και λειτουργεί με κεντρικό κατάστημα στην Αττική και υποκατάστημα στην Κέρκυρα.

Το 2013 η Chicco Verde κλείνει συμφωνία με τον Ιταλικό οίκο Vibiemme S.r.l. για τη διάθεση των μηχανών καφέ VBM στην Ελλάδα και την Κύπρο και παράλληλα ξεκινάει συνεργασία και με άλλους οίκους κατασκευής μηχανών και μύλων άλεσης καφέ.

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε η συνεργασία με τη γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία μηχανών καφέ Slayer, καθώς και με την Ιταλική εταιρεία μύλων άλεσης Eureka. Επιπλέον η εταιρεία πρωτοπόρησε εισάγοντας στην Ελληνική αγορά τους μύλους άλεσης με προ-αλεσμένη δόση της Ισπανικής εταιρείας Markibar.

Έτσι, η Chicco Verde συνεχίζει έως και σήμερα να δραστηριοποιείται στην Ελληνική επικράτεια και να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού καφέ στους πελάτες της με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος & Δραστηριότητες

Η Chicco Verde αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο των VBM και Slayer στην Ελλάδα, κορυφαίων εταιρειών στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού καφέ.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τα πιο ποιοτικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές, μέσα από εκτενή έρευνα στο χώρο της καφετέριας, του μπαρ και της μαζικής εστίασης γενικότερα.

Που θα μας βρείτε?

Επικοινωνία

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και τα προϊόντα μας ή εάν επιθυμείτε να δώσετε παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Chicco Verde

αρ.ΓΕΜΗ: 122057601000

Κατάστημα Αθήνας:

Φιλαδελφείας 160 Αχαρνές / Τηλ. 2102639994

Κατάστημα Κέρκυρας:

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 58Β / Τηλ. 2661032034

E-Mails:

info@chiccoverde.com, marketing@chiccoverde.com

Copyright © 2020 All Rights Reserved - Chicco Verde | Design by WebDC.gr